>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.

 

>> Privélease op basis van Business Solutions

Voor een vast bedrag per maand in een nieuwe smart rijden? Inclusief alle services, zoals houderschapsbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en banden? Dat is Privélease van smart. U hoeft helemaal niets te regelen. Dat doen wij voor u.

En als u particulier least, heeft u bovendien in de meeste situaties 0% fiscale bijtelling. Het enige dat u hoeft te doen is genieten van alle privileges die horen bij het rijden in een nieuwe smart.


 

Private Lease op basis van Business Solutions 52kW benzine (fortwo coupé & forfour)


Privélease smart fortwo of forfour vanaf € 219,- per maand
U rijdt nu al de smart fortwo of forfour 52kW Business Solution (71PK) vanaf € 219,- per maand op basis van privélease. Wat is er in dit maandbedrag voor particulieren allemaal opgenomen?

Wegenbelasting, verzekering, reparatie, onderhoud en banden én afleverkosten zijn allemaal inbegrepen. Tarieven zijn inclusief btw. U weet dus precies elke maand waar u aan toe bent en – behalve brandstof tanken – heeft u geen omkijken meer naar uw auto. Wel zo makkelijk!

Deze smart aan € 219 p.m. all-in heeft een rijkelijke standaarduitrusting en is voorzien van o.a. automatische airconditioning, een audiosysteem met Bluetooth®/AUX/USB, 15 inch lichtmetalen velgen, tridion veiligheidskooi in kleur naar keuze (metallic of zelfs mat), zwart gelakte grill, elektrische verwarmbare-instelbare buitenspiegels en het comfort pakket (zie afbeelding).

Nog meer comfort dankzij de automaat met dubbele koppeling voor € 243 p.m. all-in!
Bent u op zoek naar nog meer individualisatie en comfort, kies dan voor het gemak van de automaat voor slechts € 24, - meerprijs per maand op uw smart Business Solution, bovenop de al uitgebreide standaarduitrusting zoals bovenstaand vermeld. Nu aan € 243 p.m. all-in op basis van 60 maanden.

fortwo of forfour Business Solution PLUS vanaf € 249,- per maand
Wilt u dé compleetste smart fortwo of forfour rijden voor een betaalbare prijs, twijfel niet langer en kies voor de Business Solution PLUS variant. Op deze smart blijven geen wensen onvervuld. De uitrusting van deze smart is ongekend omvangrijk en premium. Geniet van o.a. de standaard luxe lederen stoelen, navigatiesysteem, stoelverwarming en LED-verlichting.

Think smart, be smart, smart privélease!
 

 >> Bereken het maandbedrag voor uw smart

 

  • Geen onverwachte kosten

  • Geen voorschot

  • Al vanaf 18 jaar

  • Vast bedrag per maand

 

 

Actievoorwaarden Privélease

    • Geldig op klantorders van 1-4-2018 t/m 31-08-2018 en registratie binnen 15 dagen na binnenkomst
    • Tarieven zijn inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering, motorrijtuigenbelasting en afleverkosten
    • Optioneel zijn vervangend vervoer en winterbanden; brandstof altijd uitgesloten
    • Actie voor particuliere klant (=privélease): tarieven zijn incl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60/48/30 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling
    • Actie voor zakelijke klant (=operational service lease): tarieven zijn excl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60/48/30 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling

 

  

 

OSL aanbiedingen op basis van smart electric drive en EQ Business Solutions

(fortwo coupé & forfour)


100% elektrische smarts uitsluitend zakelijk te leasen.

OSL smart electric drive of EQ fortwo of forfour vanaf € 279,- per maand


U rijdt al in een 100% elektrische smart fortwo of forfour vanaf € 279,- per maand op basis van operational lease. Wegenbelasting, all-risk verzekering,

reparatie,onderhoud en zomerbanden én alle afleverkosten zijn inbegrepen. Tarieven zijn exclusief btw. U weet dus precies elke maand waar u aan

toe bent en – behalve elektrisch laden – heeft u geen omkijken meer naar uw auto. Wel zo makkelijk!

 

Actievoorwaarden


• Tarieven zijn inclusief reparatie & onderhoud, zomerbanden, verzekering, motorrijtuigenbelasting en afleverkosten
• Optioneel zijn vervangend vervoer en winterbanden; brandstof altijd uitgesloten

 

Actie voor zakelijke klant (operational service lease):
• Geldig op klantorders van 01-04-2018 t/m 31-08-2018 en registratie binnen 15 dagen na binnenkomst
• Tarieven zijn excl. BTW, gebaseerd op een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar zonder aanbetaling


 

* Op basis van privélease, speciaal voor de particuliere klant. Deze actie is van toepassing op de smart forfour of fortwo 52 kW (71 pk), handgeschakeld als standaarduitvoering, met een looptijd van 60 maanden en 10.000 km per jaar.