>> Slimme acties.

Extra voordeel op je smart.

>> smart electric drive met gratis wallbox én installatiepremie

 

Kies nu voor een smart electric drive of een smart EQ en je kunt zorgeloos op pad. Bij aankoop van een smart electric drive of smart EQ krijg je nu namelijk een Wallbox om je smart op te laden, een installatiebijdrage vergoed én een laadtegoed genoeg voor zo'n 15.000 kilometer cadeau. Ervaar hoe het is om volledig elektrisch te rijden met een dynamische acceleratie die al meteen op de eerste meters puur plezier oplevert.

 

Je ontvangt bij aankoop van een smart electric drive of smart EQ:

  • De smart Wallbox t.w.v. € 990 incl. BTW om comfortabel en snel thuis op te laden

  • Een installatiebijdrage t.w.w. € 750 incl. BTW*

  • 2.000 kWh laadtegoed voor publieke laadpalen t.w.v. € 665,- incl. BTW

  • Benelux laadpas mét jaarabonnement

 


* Installatiebijdrage

Uw smart dealer verzorgt voor u de installatie- en aansluiting van uw smart-branded wallbox bij uw thuis tot een maximum bedrag van € 750 incl. BTW (= € 620 excl. BTW). Het bedrag is bedoeld om de uiteindelijke installatie- en aansluitingskost van de 11kW wallbox geheel of zoveel mogelijk te dekken. Indien de installatiekosten hoger uitvallen dan de tussenkomst van smart Nederland, is deze voor het gehele restant bedrag ten laste van de klant. Let op dat de totale kosten van de aansluiting hoger kunnen uitvallen en afhankelijk is van de moeilijkheid van de installatie en huidige energievoorzieningen (o.a. zwaarte zekeringskast, aardlekschakelaar etc.). Vraag uw smart dealer voor meer informatie inzake de installatie en laat u te allen tijde goed voorlichten. smart Nederland kan nooit aansprakelijk worden gesteld worden voor de installatie- en (her)keuring van de smart branded wallbox, deze verantwoordelijkheid ligt bij de klant/installateur zelf.

 


Actievoorwaarden

  • Geldig op electric drive modellen (m.u.v. Business Solutions), getekende klantorders van 1-4-2018 t/m 30-6-2018
  • Actie is niet geldig in combinatie met privélease, smart deal premie en ED Business Solutions
  • Niet geldig in combinatie met Corporate Sales ondersteuning o.b.v. Fleet-of Lease Account nummer / special & rentaldeals / VIP of Diplomaten ondersteuning. Een fleetowner kan dus de keuze maken om gebruik te maken van het actievoordeel óf de overeengekomen condities met de afdeling Corporate Sales.